•  

Laatste Nieuws

Na 14 jaar heeft onze DGA Jurgen Rademakers er voor gekozen om al zijn aandelen in Dynamic No-Break B.V. te verkopen aan de enige andere aandeelhouder Marco Engel. Jurgen heeft ervoor gekozen zijn ambities in andere vakgebieden na te jagen, maar zal zeker nog regelmatig uit naam van Dynamic No-Break werkzaam blijven.
 
Dynamic No-Break is Jurgen zeer erkentelijk voor zijn inzet en betrokkenheid gedurende de afgelopen jaren en wenst hem veel succes met de volgende stap in zijn carrière.
 
Als u hierover vragen of opmerkingen heeft, neemt u dan gerust contact op met Marco Engel op telefoonnummer 0522 244 495 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
benning.pngemerson.pngGK.pngAPC.pngAROS.pngeltek.pngsocomec.pngstatron.pngnewave.pngGTec.pngAEG.pngGutor.pngeaton.pngabb-logo.pngriello.pngVycon.pngmge.pngrittal.pngbenning.pngemerson.pngGK.pngAPC.pngAROS.pngeltek.pngsocomec.pngstatron.pngnewave.pngGTec.pngAEG.pngGutor.pngeaton.pngabb-logo.pngriello.pngVycon.pngmge.pngrittal.png