•  

Milieu - MVO

Ieder bedrijf dat vooruit kijkt naar de toekomst zal maatregelen moeten nemen om het milieu te sparen. 
Dynamic No-Break doet dit als volgt:

Minder woon- werkverkeer: Medewerkers werken -indien mogelijk- vanuit zijn/haar huis. Wij kunnen waarschijnlijk als een van de weinige bedrijven zeggen dat ons dit lukt voor 50% van de totale kantooruren(!!)

Minder loze kilometers: Materialen en onderdelen worden voor 98% van de gevallen afgeleverd bij de eindklanten. Interne overleggen worden zoveel mogelijk telefonisch gevoerd.

Minder papier: Documenten worden zoveel als mogelijk digitaal verstuurd, ontvangen en opgeslagen. Facturen, offertes en faxen worden digitaal ontvangen en onze rapportages zijn digitaal en worden digitaal ingevuld.

Minder chemicaliën: Chemicaliën zijn af en toe niet te voorkomen, maar het gebruik wordt beperkt tot een minimum en het afval wordt milieubewust verantwoord en gescheiden afgevoerd. Uiteraard laat Dynamic No-Break dit doen via gecertificeerde partners en zal dit d.m.v. een certificaat worden gedocumenteerd.

 

Vycon.pngbenning.pngriello.pngeltek.pngAEG.pngAPC.pngsocomec.pngeaton.pngmge.pngstatron.pngrittal.pngnewave.pngGK.pngAROS.pngemerson.pngGutor.pngGTec.pngabb-logo.pngVycon.pngbenning.pngriello.pngeltek.pngAEG.pngAPC.pngsocomec.pngeaton.pngmge.pngstatron.pngrittal.pngnewave.pngGK.pngAROS.pngemerson.pngGutor.pngGTec.pngabb-logo.png