•  

Wie wij zijn

Dynamic No-Break is uw onafhankelijk specialistische partner op het gebied van ononderbroken noodstroom oplossingen.  

Een grondige kennis van uw installaties en flexibele anticipatie op uw organisatie verzorgen een gestroomlijnde vlekkeloze uitvoering, iedere keer weer. Deze flexibiliteit in onze organisatie is de reden dat u ons voor verschillende opdrachtgevers --ook als onderaannemer-- aan kunt treffen. Ook hier geldt; verkopen van diensten en toegevoegde waarden, waarbij het leveren van kwaliteit bovenaan staat. 

Door onze specialisatie --wij doen alleen werkzaamheden aan onderbrekingsvrije voedingen en UPS systemen-- beperken onze werkzaamheden zich niet tot de Benelux maar wij zijn werkzaam binnen de gehele EU maar vaak ook vaak ver daarbuiten. 

Wij bieden onze klanten en opdrachtgevers een optimale en flexibele dienstverlening met een gevarieerd servicesportfolio. Onze doelen: betrouwbaarheid, service, kwaliteit en het beantwoorden aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers met respect voor het milieu.

Door een gecontroleerde, stabiele en rendabele groeistrategie met een gezonde risicobeheersing, stellen wij voor de lange termijn een financieel gezonde situatie voor ons bedrijf zeker. Door deze groei behoren wij in ons korte bestaan bij de top 3 gespecialiseerde onderhoudspartijen in de BeNeLux en als enige 100% merk onafhankelijk. 

Dynamic No-Break voert haar werkzaamheden uit voor een diversiteit aan opdrachtgevers en klanten zoals o.a. UPS fabrikanten, installateurs, eindgebruikers en overheden - zie hiervoor onze referenties

Verkoop projecten en service

Onze accountmanagers en projecten afdeling adviseert u bij de volledige vervanging van noodstroom oplossingen, --bestaande systemen en nieuwbouw--, en onze serviceafdeling voor u de gerelateerde verkoop van onderdelen, batterijen en spareparts --van alle merken--.

Betrouwbaar

Regelmatig worden wij gescreend door de diverse instanties zoals Justitie, Politie en Defensie om onze werkzaamheden te mogen blijven uitvoeren. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een 'Verklaring onbesproken gedrag' (VOG). Ook dus voor u. Daarnaast zijn wij, voor u, verzekerd met een ruime dekking in het onvoorziene geval van calamiteiten waarvoor wij aansprakelijk zijn.

Gedreven door perfectie

Alleen als er iedere keer perfect werk door ons geleverd wordt, zal een opdrachtgever ons het werk blijven gunnen. Een betere referentie kunnen wij immers niet krijgen en door onze merk-onafhankelijkheid is een opdrachtgever nooit gebonden aan ons.

De referenties zijn onze reclame daar hebben wij geen 'vendor lock-in' voor nodig! 

 

newave.pngAEG.pngmge.pngeltek.pngVycon.pngabb-logo.pngAROS.pngstatron.pngeaton.pngriello.pngemerson.pngrittal.pngsocomec.pngGK.pngGTec.pngGutor.pngAPC.pngbenning.pngnewave.pngAEG.pngmge.pngeltek.pngVycon.pngabb-logo.pngAROS.pngstatron.pngeaton.pngriello.pngemerson.pngrittal.pngsocomec.pngGK.pngGTec.pngGutor.pngAPC.pngbenning.png