•  

Onderhoud

Preventief onderhoud

Bij preventief onderhoud wordt een opsomming gemaakt van de diverse aanwezige installatiedelen, systeemparameters en omgevingsparameters. Om een naslagwerk samen te stellen voor onze engineers en opdrachtgevers om een systeem status goed te kunnen beoordelen.

Een inspectie (algemeen, elektrisch en mechanisch) wordt uitgevoerd volgens de NEN3140, NEN2767, NEN1010 en VCA. Om veilig te kunnen werken en de veiligheid na onderhoud eventueel te kunnen verhogen.

Systeembelastingen en batterijen worden bekeken, indien er gevaar is dat een systeem wordt overbelast, in de nabije toekomst, wordt dit per direct gerapporteerd.

Urgente zaken worden eindklant (en opdrachtgever) direct medegedeeld zodat hierop per direct op kan worden gereageerd en actie ondernomen. Zie ook correctief onderhoud.

Onze expertise gaat echter verder dan het afwerken van "het lijstje". Door intensieve training en specialistische ervaring van onze engineers weten deze de meest uiteenlopende gevaren en problemen te herkennen en te voorkomen.

Correctief onderhoud

Correctief onderhoud vindt plaats naar aanleiding van preventief onderhoud of na storingen.
Bij correctief onderhoud worden diverse onderdelen na prijsopgave vervangen.

o.a. vervangen van:

  • ventilatoren
  • condensatoren
  • batterijen

Indien de onderhoudsstatus van systemen bij ons bekend is, kunnen preventief- en correctief onderhoud in één bezoek gepland worden. U heeft dan de minste impact van de werkzaamheden.

 

emerson.pngriello.pngAEG.pngGK.pngeltek.pngmge.pngrittal.pngAROS.pngGutor.pngstatron.pngsocomec.pngVycon.pngGTec.pngnewave.pngAPC.pngbenning.pngeaton.pngabb-logo.pngemerson.pngriello.pngAEG.pngGK.pngeltek.pngmge.pngrittal.pngAROS.pngGutor.pngstatron.pngsocomec.pngVycon.pngGTec.pngnewave.pngAPC.pngbenning.pngeaton.pngabb-logo.png